HOMOTH MEDIZINELECTRONIK

1. Тимпанометър Tymp 4000M

Tymp 4000MС тимпанометъра на HOMOTH може да измерите напълно автоматично и за съвсем кратко време импеданс и стапедиус рефлекс. Това го прави особено подходящ за деца и неспокойни пациенти. Всички данни и графики се визуализират на монитора. Резултатът е напълно обективен и независим от участието на пациента.

2. Риноманометър Rhyno 4000M

Rhyno 4000MС революционната форма на накрайниците за измерване на потока на дишане, HOMOTH е пионер в разработването на апарати за риноманометрия. Всички изследвания са при условия максимално близки до физиологичните, осигурявайки информация в реално време за параметрите на дишането на пациента.

3. Комбиниран апарат за тимпанометрия и риноманометрия Combi 4000M - Риноманометър Rhyno 4000M

Combi 4000MАпаратът Combi 4000M Ви спестява пространство и пари, съчетавайки предимствата на тимпанометъра TYMP 4000M и риноманометърa RHINO 4000М в едно устройство, без никакъв компромис с качеството и точността на измерване.

4. Апарат за измерване на отоакустични емисии Т-ОАЕ 4000 и DP-OAE 4000

T-OAEКомпютърно базирани модули за измерване на транзиторни и дисторзионни отоакустични емисии. Покриват цялата гама от изследвания, необходими за ранен слухов скрийнинг при новородени и деца.

5. Аудиометър Audio 4000

Audio 4000Аудиометърът Audio 4000 e специално контруиран за тонова и говорна аудиометрия, включително в областта на високите честоти. Заради отличната си софтуерна и хардуерна адаптивност, апаратът е подходящ както за болници, така и за консултативни кабинети. Автоматизацията на измерванията, вградените стандартни диаграми и наличието на множество тестове Ви гарантира пълно и качествено изследване, за минимално време.

6. Аудиометър за мозъчния ствол BERA 4000

Bera 4000Разработен и проектиран в съответствие с най-новите изисквания, апаратът BERA 4000 предлага изключително широки диагностични възможности, при спазване на всички мерки за безопасност. Потребителят е свободен да създава и съхранява собствени програми за провеждане на изследването.

7. Въздушен калоризатор

Air calorisatorПодходящ е за калоризация на всички видове пациенти, включително при такива с перфорация на тъпанчевата мембрана. Всички параметри се визуализиран на голям и удобен дисплей, улеснявайки максимално работата на лекаря.

8. Видеонистагмограф VNG 4000

VNG 4000Двуканалният видеонистагмограф VNG 4000 отговаря на всички изисквания за съвременна диагностика. Логическата структура на менюто улеснява ръководство на потребителя без да се изисква специфични компютърни познания. Адаптирането на системата към отделния пациент става чрез джойстик директно върху маската. Можете да гледате хода на цялото измерване онлайн на екрана, в реално време. Оценяването става автоматично, само с едно натискане на клавиш

9. Електронистагмограф ЕNG 4000

ENG
Електронистагмографът ENG 4000 е двуканален модул, отговарящ на всички изисквания на съвременната вестибуларна диагностика. Той е проектиран в съответствие с последните достижения на компютърните технологии. Работата с него е лесна и бърза, включително за нетрениран персонал.

10. Ултразвуков А-скенер US 4000

US 4000Апаратът е предназначен за изследване на максиларни и фронтални синуси, посредством ултразвукови импулси. Сондата играе ролята на предавател и приемник на импулси, структурата на които зависи от особеностите на параназалните синуси. Генерирането на импулси става при промяна на съществуващият импеданс, което значи на границата между тъкан и кост, между кост и течност, както и между всички твърди и течни материали и въздух.