Неонатология

1. Кувьози за интензивни грижи

Weyer

Kuvyozi za intenzivni grijiИнтензивните грижи за недоносените и болни новородени не са насочени само към тяхното оцеляване – те трябва да осигуряват привързаност и комфорт, за да направят живота възможен. Кувьозът Vita ще Ви помогне да постигнете тази цел. Той комбинира сигурността на затворената среда с възможностите за добър и удобен достъп до пациента. Иновативна технология мониторира и контролира всички важни параметри, визуализирайки ги на голям и удобен екран.

2. Неонатални пациентни монитори

Weyer

Neonatalni patientni monitoriИновативен дизайн в съчетание с уникална технология – това е гаранцията, че Вашите най-малки пациенти са под постоянно и качествено наблюдение. Вие решавате кои параметри да бъдат мониторирани, благодарение на уникална модулна конструкция, с възможност за бъдещо надграждане.

3. Реанимационни маси

Weyer

Reanimacionni masiМодулният дизайн и възможността за добавяне на различни аксесоари – фотолампа, смесител за газова смес, лъчист отоплител – прави реанимационната маса Variotherm незаменима, както за първична ресусцитация в родилната зала, така и за интензивни грижи в отделенията по Неонатология.

4. Термо легла

Weyer

Termo leglaНай-важно за всяко новородено е да попадне в топла и уютна среда, както и да има максимален контакт с родителите си. Термо леглата Thermocare са специално проектирани за тези условия, позволяващи пълен достъп за необходимите диагностични, терапевтични и обгрижващи процедури.

5. Системи за фототерапия

Weyer

Sistemi za fototerapiaНай-доброто средство за лечение на неонатална хипербилирубинемия. Високата ефективност на Bilicompact позволява чувствително съкращаване на времето за третиране. Работи абсолютно безшумно и практически не отделя топлина към пациента.