Анестезиология и реанимация

1. Анестезиологични апарати

Pasithec – Heyer Medical AG

anesteziologichni aparatiАнестезиологичният апарат Pasithec – Heyer Medical AG е отговорът на съвременните нужди на анестезиолозите за адекватна и безопасна анестезия, без значение от бързо променящите се състояния на пациента и хирургични условия. Модулният и ергономичен дизайн позволяват на апарата безпроблемно да комбинира прецизното доставяне на анестетик с мощна респираторна подкрепа , което гарантира оптимални параметри, без компромис в подпомагане на дишането.

2. Респиратори

IternIS Base – Heyer Medical AG

RespiratoriРеспираторът IternIS Base комбинира по уникален начин разнообразните изисквания на различните категории пациенти в една вентилационна платформа. Наличието на няколко терапевтични пакети на вентилация, както и възможността за бъдещо софтуерно и хардуерно надграждане, правят апарата незаменим в отделенията за интензивни грижи и по време на транспорт, включително в среда на ЯМР.

3. Пациентни монитори

patientni monitoriИновативен дизайн в съчетание с уникална технология – това е гаранцията, че Вашите пациенти са под постоянно и качествено наблюдение. Вие решавате кои параметри да бъдат мониторирани, благодарение на уникална модулна конструкция, с възможност за бъдещо надграждане.

4. Дефибрилатори

Osatu Bexen

defibrilatoriПълна гама дефибрилатори на фирма Bexen Cardio, предлагащи решения, адаптирани към различни нужди – от модерни апарати за високоспециализирана болнична помощ, до преносими устройства за публично ползване.

5. Моторизирани Реанимационни легла

Mespa Medical

reanimacionni leglaВисококачествените моторизирани легла, на фирма Mespa Medical, са специално разработени и проектирани за критично болни пациенти. Те подпомагат тяхната терапия, предотвратяват по-нататъшни усложнения и улесняват медицинския персонал в полагането на ежедневните грижи.

6. Болнични мебели

bolnichni mebeliШирока гама от висококачествени медицински мебели, включително болнични и лекарствени шкафове, маси за хранене, гардероби и медицински кушетки.