BIEN AIR

1. УНГ дрил OSSEODOC

UNG drill OSSEODOCКомпактен, устойчив и стабилен, OSSEODOC е практичният и ефикасен апарат, от който имате нужда. Мощният му мотор позволява употребата на широк набор инструменти и ръкохватки, в зависимост от вашите нужди.

2. Шейвър OSSEOUNO

SHAVER OSSEOUNOПоследно поколение апарат, предлагащ комбинация от висока ефективност, лесна и безопасна работа и компактен дизайн. Специално проектиран за хирургия в областта на носа и гърлото.

3. Комбиниран апарат с функции Shaver&Drill

Kombiniran aparat s funkcii shaver i drillКомпактен и практичен, OSSEODUO е апарат гарантиращ безопасна работа. Изграден с електронни компоненти от последно поколение, той позволява екстремно прецизни настройки, дори за най-деликатните операции.

4. Консумативи за УНГ хирургия

Ръкохватки

RakohvatkiРъкохватки за функция Drill с различни размери, дължини и форми – просто изберете тази, която е най-подходяща за Вас.

Борери

BoreriПълна гама от борери за УНГ хирургия. Еднократни и многократни, диамантени или от неръждаема стомана, с различни дължини, диаметри и форми – изберете сами най-подходящият за Вашата процедура.

Накрайници за функция Shaver

Nakrainici za funkcia shaverГолям избор от накрайници за функция шейвър, подходящи включително за хирургия на ларинкс. Еднократни и за многократна употреба, вдлъбнати или изпъкнали, прави или под различен ъгъл – проектирани да задоволят разнообразните Ви нужди в операционната зала.