Ядрено-магнитни резонанси

Toshiba

1. Vantage Titan 3T

Image14

С Vantage Titan 3T, Toshiba предлага магнитни резонанси, които са произведение на изкуството. Те разполагат със широк отвор, който не прави компромис с качеството на изображението. Скенерът работи изключително тихо, поради технологията Pianissimo затворени във вакуум градиенти. Интуитивният M-Power графичен потребителски интерфейс позволява бърза, лесна и ефективна работа на системата.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/magnetic-resonance-imaging/vantage-titan-3t/

2. Vantage-Titan

Image16

Съвременните MRI скенери имат широк отвор, който позволява да бъде ползван от пациенти с наднормено тегло и клаустрофобия. Обикновено при системи с толкова широк отвор, най-важната спецификация на магнита- хомогенността е нарушена. Но при Toshiba Vantage-Titan, версията, която има отвор 60 см, градиента на бобината е преработен, така че да запази оригиналните спецификации на магнита. Резултатът е система с по-широк отвор без никакъв компромис с качеството на изображението

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/magnetic-resonance-imaging/vantage-titan/

3. Vantage Elan

Image18

Високото качество на изображението е най-същественият фактор за MRI системите. Toshiba е разработила гама от иновативни технологии за Vantage Elan, особено по отношение на магнитното поле, които са ключът към високо качество на изображението.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/magnetic-resonance-imaging/vantage-elan/