Компютърна томография

Toshiba

1. Aquilion ONE ViSION Edition

Image6

През 2007г. Историята на Компютърната томография се промени завинаги с представянето на Компютърния томограф с 160 mm покритие и динамично обемно сканиране. Aquilion ONE е огромен скок напред в технологиите за компютърна томография, който направи революция в грижите за пациентите.

Представяме Ви Aquilion ONE Vision Edition осигуряващ надеждни клинични решения за Вас и Вашите пациенти, когато най-много имате нужда от тях. Aquilion ONE Vision Edition дава възможност за успешно изследване на всички пациенти, с възможно най-ниската доза на облъчване и най-високо качество диагностичните резултати.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/computed-tomography/aquilion-one-vision-edition-overview/

2. Aquilion PRIME

Image8

Aquilion PRIME включва авангардни технологии, предназначени да отговорят на настоящите и бъдещите Ви клинични нужди. Иновативната технология гарантира, че ще получите най-висококачествените изображения с възможно най- ниската доза облъчване за пациента. Работния процес е прецизиран така, че да се увеличи потока от пациенти и да се съкрати времето за изчакване.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/computed-tomography/aquilion-prime-overview/

3. Astelion Advance Edition

Image10

Всеки заслужава високотехнологичната мултиспирална система за компютърна томография като Astelion. Тази система предоставя изключително качество на изображенията на изключително ниска цена. Astelion Advance Edition е единствената базова мултиспирална система за компютърна томография, предлагаща AIDR 3D (Adaptive Iterative Dose Reconstruction) техника и същото превъзходно качество, което притежават и нашите елитни системи за компютърна томография.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/computed-tomography/astelion-advance/

4. Aquilion LB

Image12

Драматично разширяваме измеренията на онкологичната компютърна томография. Aquilion LB е специално създаден за да посрещне нуждите на пациентите с онкологични заболявания и да подобри грижата за тези хора.

Сега компютърно томографската симулационно позициониране може лесно да отрази позицията за лъчетерапия без компромис.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/computed-tomography/aquilion-lb/