Ангиографска и рентгенова апаратура

logo-toshiba

1. INFINIX BIPLANE

Image20

Съчетавайки изключителна гъвкавост на нашите подово и таванно монтирани позиционери, биплан е чудесен избор за детска, съдова и невро диагностика и интервенционална образна диагностика.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/interventional-imaging/infinix-biplane/

2. INFINIX FLOOR

Image22

Тази подово монтирана система с C-рамо, предлага гъвкавостта на таванно монтираната, благодарение на иновативния си 5-осов позиционер за максимална проекция, гъвкавост и оптимален достъп до пациентите. Работа без компромис с възможност за избор между три различни видове детектори: 20 см х 20 сантиметра за специализирани кардиологични процедури, на 30 см х 40см за общо съдово или 30 см х 30 см за смесени сърдечно-съдови приложения.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/interventional-imaging/infinix-floor-mounted/

3. INFINIX CEILING

Image24

Системата с C-рамо, за таванно монтиране с нейният 30см х 40см плосък детектор е нашата водеща система за интервенционална ангиография. Системата осигурява достъп до пациента от всички страни, така че всяко изследване може да се направи без пациента да се движи.
Той се предлага с три различни размери плоски панели: 30 см х 40см, 30 см х 30 см, и 20 см х 20 см.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/interventional-imaging/infinix-ceiling-mounted/

4. INFINIX HYBRID

Image25

Комбинацията от таванно монтиран Infinix с напълно интегрираната специализирана операционна маса Maquet Magnus, напълно отговаря на изискванията за бързо нарастващия брой хибридни процедури. Нейната гъвкаво проектирана таванно-релсова система позволява перфектен достъп до пациентите във всяка ситуация. Системата се предлага с три различни плоски размера на панела: 30 см х 40 см, 30 см х 30 см, а 20 сантиметра х 20 cm.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/interventional-imaging/infinix-hybrid-labs/

5. ULTIMAX – i

Image27

Включването на С-рамо позволява изследваната област да се наблюдава от различни ъгли. В допълнение, комбинацията от 43см х 43см детектор с плосък панел (FPD) осигурява широко поле на изображението за голямо разнообразие от изследвания. Новата технология за изображения “Super Noise Filter Reduction (SNRF)” позволява да се подобри визуализацията при флуороскопия, което е от изключителна важност при много изследвания. Тази система позволява да се правят многостранни изображения на голямо поле и отлично качество .

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/radiography-and-fluoroscopy/ultimax-i/

6. ZEXIRA

Image31

Най-добрия избор, който можете да направите. Тази система представлява революция в потенциала на напълно цифровизираните системи с детектори с плосък панел. Включващата различни гъвкави функции, дистанционно управляемата цифрова графично/скопична система. ZEXIRA на Toshiba може да поддържа високо качество на специализирани прегледи, еквивалентни на тези, правени със специализирани системи. Пълните възможности на тази система с висока производителност могат да бъдат приложени към широк спектър от изследвания, като изследвания на стомашно-чревния тракт, рентгенография, общи изследвания, както и урологични процедури. Системата има приятен, универсален дизайн и осигурява комфортна среда на изследване, както за операторите,така и за пациентите.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/radiography-and-fluoroscopy/zexira/

7. RADREX

Image33

Системата RADREX е разработена да отговори на различни потребности в общата рентгенография. В зависимост от клиничните нужди и наличното пространство в помещението за преглед, може да бъде избрана оптималното от многобройните функции, които предлага системата.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/radiography-and-fluoroscopy/radrex/