Ехографи

Toshiba

1. APLIO series

Image35

Всеки пациент е уникален, много от тях са предизвикателство. Aplio ™ осигурява изключителна прецизност при диагностика и клинична точност. Неговата революционна технология предоставя изображения с изключителна резолюция и детайлност, така че винаги можете да получите вашия диагностичен отговор бързо и надеждно. С предлагането на най-широка гама от мощни диагностични инструменти за подобрена визуализация, оценка и интервенция, Aplio ви помага да подобрите диагностиката и производителността всеки ден и с всеки пациент. Изключителните технологии като Fly Thru и изцяло новият режим Luminance ви позволяват да разширите обема на изображенията, а откриването на патологични изменения е по-ефективно от всякога.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/diagnostic-ultrasound/

2. XARIO 200

Image36Днес да се занимаваш със здарвеопазване е предизвикателство. Xario 200 отговаря на вашите клинични изисквания с изключителна многостранност, гъвкав работен процес и последователно, високо качество на получаване на изображенията и достъпна цена. Xario предлага пълна гама от клинично доказани инструменти, така че можете да се насладите на безкомпромисна яснота и резолюцията на изображенията в най-широк спектър от клинични условия. A множеството разширени функции за ви дават възможност да направите по-информирани решения за терапия на заболяванията..

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/diagnostic-ultrasound/xario-200-overview/

3. XARIO 100

Image39С комбинирането на отлично качество на изображението с не сложно управление, Xario 100 осигурява висока производителност във вашата клиника или кабинет. Изключителната мобилност на системата и приложение при широк спектър от клинични специалности направи Xario 100 идеален апарат за получаване на и възпроизвеждане на изображения в отделения и кабинети.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/diagnostic-ultrasound/xario-100/

4. VIAMO

Image40Viamo съчетава всички предимства на преносима ултразвукова система с диагностичната точност, производителността и комфорта на стационарния апарат. Заимствайки технологията и трансдюсерите на серията Aplio, Viamo предлага безкомпромисно качество на изображението. Неговият напълно програмируем “touch screen” ви дава директен достъп до перфектни изображения, измервания и функции.

Научете повече:
http://www.toshiba-medical.eu/eu/product-solutions/diagnostic-ultrasound/viamo-overview/