Електрохирургични апарати

BOWA

1 .Електрохирургичен генератор ARC 400

BOWA ARC 400

ARC 400 – висока производителност на върха на пръста
Най- висок клас електрохирургия за общи интервенции, урология, гинекология, Кардиохирургия и висцерална хирургия.
Интерактивен touch screen интерфейс и идентификация Plug’n Cut COMFORT са само две от интуитивните оперативни функции на ARC 400 .

2. Електрохирургичен генератор ARC 350

BOWA ARC 350ARC 350 – универсални приложения
Електрохирургично рязане и коагулация за обща хирургия, урология, гинекология, кардиохирургия, висцерална хирургия, ортопедия и неврохирургия.
Функцията LIGATION запечатване позволява спестяване на време, нежна и ефективна операция с инструменти за многократна употреба.

3. Електрохирургичен генератор ARC 303

BOWA ARC 303ARC 303 – Високата производителност
ARC 303 е синоним на висока производителност, първокласно електрохирургично рязане и коагулация в хирургията, сърдечна и гръдна хирургия, урология, гинекология и ортопедия. Възможност за свързване на два еднополюсни и един биполярен инструмент. Всички основни електрохирургични функции са достъпни.

4. Електрохирургичен генератор ARC 250

BOWA ARC 250ARC 250 – специалистът
С ARC 250 имате специалист в къщата, когато става въпрос за световна класа електрохирургично рязане и коагулация. И еднополюсният и биполярният инструменти могат да бъдат свързани за процедури при ARC 250 при пластична хирургия, УНГ, гастроентерология, дерматология, урология и гинекология. Всички основни електрохирургични функции са достъпни.

5. Аргонов модул ARC Plus

BOWA ARC PLUSARC PLUS – новаторски с добавянето на аргон
Безконтактен. Надежден.Бърз .
Създава се електрически мост между инструмента и тъканта в аргон-подпомаганата електрохирургия, с помощта на йонизиран с аргон газ. Създаденият с аргон лъч ARC PLUS може да бъде насочван изключително прецизно и може да се използва за безконтактна хемостаза. Възползвайте се от подобрената клинична ефективност за бърза и безконтактна коагулация с максимална безопасност от перфорация и лесно администриране.
Надеждната коагулация с аргон е възможна дори и в рамките на изключително нисък мощностен диапазон, започвайки от 5 W, като по този начин се осигурява на надежден резерв особено при приложения с висока опасност от перфорация.

6. Аксесоари за електрохирургия

BOWAaccsЕлектрохирургичните аксесоари на BOWA се характеризират с тяхната универсална съвместимост с най-високите стандарти за качество. Всички компоненти са проектирани да осигурят изключително висока степен на безопасност. Високото качество на нашите продукти е доказано от големия брой на преработващи цикли, които могат да бъдат надеждно постигнати.